onsdag 19 november 2008

Jag känner mig nere..

Drömmer om barn och bebisar varje natt nu. Jag är gravid eller har en nyfödd. Inatt var jag surrogatmamma.
Många stora tårar föll igår när jag gick igenom ännu ett videoband, jag kommer verkligen inte få en till sån här underbar mullebulle.

Det är så mycket mitt psyke bearbetar nu och det är jobbigt. Orkar inte drömma sånt hela natten och vakna med humöret neråt.

7 kommentarer:

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Jättekramar i massor........

m sa...

Förstår att det är jobbigt Cissi! Kämpa på... finns inget annat att göra. Du har ju Jossan iallafall! Och det är ju inte så illa. Biologiskt kanske det är kört, men det finns alltid en möjlighet att adoptera. Rata inte den tanken, längtan efter ett barn att älska kan vara stort!
kram på dig

syster A sa...

Åh vännen...lider med dig. Vet att det inte är ett lätt beslut, tycker du är så modig och stark. Det vore konstigt om du INTE hade dessa känslor och drömmar.

Hoppas du känner denna varma stora KRAM!

/A

Anonym sa...

Hej vännen!
Tänker mycket på dig. Förstår att det känns jobbigt men du har iaf världens finaste Josefin!
Skickar massa kramar till dig!
Från Camilla

En häxa på Vift sa...

ja, det kan jag tänka mig. Jag hade ju trots allt fött fyra barn och var väldigt färdig med den biten och ändå kändes det konstigt att _möjligheten_ opererades bort.
Och jag tror att du kommer sörja det ett tag, tyvärr. Men i gengäld så slipper du den ständiga smärtan och det är värt mycket mycket.
Många många kramar till dig

Anonym sa...

hej cissi!!!vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig för jag kan ju inte förstå riktigt din smärta men jag tycker du e en stark människa o jag hoppas o tror att du tar dig igenom detta på ett bra sätt på alla vis!!!och det e tillåtet att sörja o gråta o älta!!skickar många varma kramar till dig!!!kram jannika

Anonym sa...

Kan inte annat säga än att jag vet allt för väl hur det känns! Kämpa på, det kommer att bli bra tillslut!! Varmaste Änglakramar