tisdag 14 oktober 2008

Sjukhuset


Det är många Uppsalabor som tittar på sjukhuset, det är kul att se något från sin hemstad och så är det även för det mesta ett intressant program.
Dock är det allra roligaste att se utryckningsbilderna när söta Janne med kollegor åker iväg på något larm.
De ska åka till Gottsunda och man ser att de tar omvägen via Luthagen ;)(åt helt fel håll för er icke uppsalaiter)

Det märks så väl för oss som bor här att de någon dag bara har åkt omkring och tagit "fartbilder", och sedan klipper ihop lite här och där :D
Men många fniss från mig och kompisar blir det!

5 kommentarer:

syster A sa...

Jaaa fyyy sååå irri ibland *s*!

Kram A

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Jaaaaaaaaaaaaaaa, guud så irri (hihihi) man blir. MAN KANSKE SKULLE MAILA TV3 OM DETTA!! Oj!!!!

kram kram

Cecilia sa...

Super bra serie...följer den slaviskt. Janne är ju så himla mysigt. Kan dock tänka mig att det blir lite knasigt för er som bor i Uppsala. Ha en bra dag.
Kram!

Anonym sa...

Har en kompis som är med där! Fredrik Funke, ambulanspersonal. Ser honom ibland i rutan och det har hänt att han har fått skriva autograf! Knasigt!

Anonym sa...

Tycker mest att det är komiskt att se alla omvägar, dom kan svänga ut höger från ambulansstationen för att åka till Gottsunda, men bilden efter så kör dom Vaksalagatan ut från centrum. Men som sagt det är ju bara vi Uppsalabor som bryr oss.

Var föresten till Akuten i fredags för min onda höft. Ligger på ett rum och inväntar en doktor. Vem kikar in om inte underbara Joel. Han som man oftast ser ta hand om yngre patienter, ni vet "Hej kompis"-doktorn. Han var verkligen så snäll och omtänksam som han är när man ser honom på TV. Gick därifrån med ett fånigt leende på läpparna... :o) även fast jag fick diagnosen troligt diskbråck. AJ!

Kram från Jenny
(som inte gärna missar ett avsnitt)