måndag 21 september 2009

Sjukt trött!

Jo på riktigt, eftersom det har med min sjukdom att göra. Doktorn har sagt att man kan vara så här trött upp till ett år efter diagnosen. Men jag kommer ha förlorat mitt förstånd om det ska hålla på så länge!
Det går inte att leva normalt som det är nu och att gå ner i tid finns inte på kartan. Tänk så mycket enklare det vore om jag hade någon att bo med och ha en till ekonomi i hushållet! :)

Jag håller orken uppe mina Josseveckor och när jag träffar folk. Dock är det svårt, på jobbet håller jag på att somna redan vid 10 och det blir en redbull eller två i veckan. Kaffe klarar inte magen av.
Frågan är om det går att höja kortisondosen ett längre tag, om det kan ge något?
Jag ska ringa min läkare imorgon och höra mig för.

Det är svårt att förklara den sortens trötthet som följer med addison. Det är "värre" och känns på ett annat sätt an "vanlig" trötthet. Den liksom lägger sig över hela kroppen och går inte att sova bort, även om jag skulle få sova 9 timmar ostört varje natt hela tiden.

Nu ska jag lägga mig och se om jag kommer mer än två sidor i min bok :) Slutklagat och natti natti från mig!

1 kommentar:

syster A sa...

Hoppas din dr kan ge dig råd. Trist som bara den att du ska behöva ha det så här. Hoppas året går fort så orken kommer åter. Finns orken till träff på lördag ;)?

KRAM A