måndag 5 december 2011

Joråsatte..

Jag går omkring och snurrar idag, Lyrican som har satt igång ordentligt igen. Hoppas hoppas hoppas att det hjälper magen snart också.
Väntar på tid från bästa gyn så vi kan planera vad som ska hända nu.
Det finns ju inte så mycket kvar att prova men något litet kanske?!

Jag frågade bästa gyn om det kan löna sig att gå i klimakteriet på riktigt, bara sluta med alla hormoner och låta kroppen göra som den vill. Dock tyckte inte han att det var något för mig, mina endonerver skulle nog ha party då..

Jag känner mig nästan som en klimakterietant ändå, får svettningar och huvudvärk, precis som när jag tog Enantonsprutorna för massa år sen.

Annars är det bra ;)

Litet p.s. Jag kan för nuvarande inte alltid kommentera blogspot-bloggar, kan inte logga in av någon anledning. Men jag läser fortfarande :)

2 kommentarer:

Maria sa...

hoppas det löser sig för dig på ett eller annat sätt! kram

mumintrollet sa...

Hej Cecilia! Hur går det för dig? Brukar tänka på dig ofta även om jag inte är inne så ofta och kommenterar eller skriver själv. Jag hoppas du får ha det smärtfritt och får en bra jul. Såg ditt inlägg om att prova annan behandling, hoppas det fungerar. Ska själv in på gynop igen när jag får kallelsen för min spiral som inte ville stanna kvar. Ville ju ge den en chans till och det gick bra för Mats :D
Jobbigt när det ska hålla på strula och man får så ont.
Skickar massor med kramar från din fd säng kompis på akkis