söndag 25 april 2010

Deppo

Känns som om min blogg bara är deppo just nu, ,men samtidigt är det ju mig bloggen handlar om. Är det jobbigt behöver man inte läsa eller kommentera.

Allting känns så negativt just nu. Hela familjen har åkt på semester till Turkiet.
Det är första gången sedan jag fick min addisondiagnos som hela famljen har varit borta från mig.
Det känns precis som förra sommaren. Jag mår dåligt prcis som förut men den här gången tar ingen mig på allvar. Jag har fått min diagnos så nu kan det väll inte vara någon fara med mig?!

Samtidigt är endometriosen på gång igen, nästan lika mycket som förut. Jag förväntade mig mer än ett år fritt från smärtor av hysterektomin. Ska det verkligen vara dumt?! Har molande ont nästan varje dag. Man tar inte bort sin livmoder och äggstockar utan mycket tanke bakom, många timmars/dagars/veckors funderande. NU är det ett år och ca fyra månader sedan jag gjorde min hystrektomi och jag är nästan tillbaka där jag var förut.

Min tröst är min bästa finaste älskade Josesfin som är sååå glad över att ha haft sin hela friska mamma i några hela månader.

- Mamma, du kan vara som alla andra mammor nu, du kan hoppa och dansa med mig, precis som du sa på tvn (fråga doktorn). Ska jag gå tillbaka till att bli den där handikappade mamman resten av hennes uppväxt?! Hur JÄVLA deprimerande är inte det?!

Har du några vänliga ord på vägen så snälla ge dem till mig så jag inte faller ihop!

9 kommentarer:

syster A sa...

Men älskade hjärtat!! Det gör ont att läsa. Tycker nog att din familj borde tagit dig med. DU om någon skulle verkligen behöva en stunds avkoppling och vila och värme.Förstår att det måste känans väldigt ensamt. Jossan är ljuset i ditt liv, fina stora tjejen.

KRAMAR i massor / A ♥ ♥ &hearts

Karina författar sa...

Är kanske inte så jättebra på att lägga fram vänliga ord, men kan säga att jag tänker på dig och att det känns för jäkligt att du inte mår bra!!

Tror du att det har med Addison att göra eller endometrios (hette det så?) ?

skickar världens största kram. Hoppas allt snart ordnar sig!!!

Karina

Stefan sa...

Kan jag göra något så säg bara till! Stor kram!

Lotta sa...

Men.. Om de tagit bort livmodern, var kommer endometriosen ifrån då?? Jag hoppas det ordnar sig och att någon lyssnar på dig. Alla förtjänar att bli tagna på allvar, det är hur du upplever din situation som är den sanna och då måste du tas på allvar.
Skickar en liten kram.

Katrin sa...

Usch vad tråkigt att läsa. Är det någon som förtjänar att må bra så är det du. Du är en av de snällaste människorna jag vet, hur kan du ständigt bli drabbad av så mycket? Det finns ingen rättvisa.

Drömlägenheten/Caroline sa...

Massor av stora varma kramar till dig!

En häxa på Vift sa...

En tanke, har de kollat så du inte fått framfall? För det är vad jag misstänker att jag fått nu och det gör ont och är förbannat obehagligt och är inte ovanligt att det blir så efter en hysterektomi.

Charlotte sa...

Svårt att ge peppande ord men ska försöka att ge dig vänliga! Jag vet inte hur det känns och jag tänker inte säga att "det går över". men jag hoppas du snart mår bättre och att du kan få njuta av vårdagarna som kommer. Känner dig inte tillräckligt väl att veta hela bakgrunden men förstår att du har haft - och har - en jobbig tid. Massor av styrkekramar till dig från mig!

Ps, Jag hoppas det är ok att jag lagt en länk till din blogg från min? Hittar hit lättare då :)

Anonym sa...

Hej!

Läste på din blogg, men kunde ej hitta hur du fick addisons sjukdom,och dina symtom, när det började..?anncatrinbergstrom@comhem.se