måndag 15 mars 2010

KöksdrömmarJag önskar jag hade ett större kök. Hur som helst vill jag göra något åt färgerna. Måla om de gula väggarna och fixa de blå köksluckorna. Snart.. ;)

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hej :) Tack så mycket för ditt svar :) Jo jag äter p-piller som jag fått och är på min femte vecka nu. Då när jag sökte för mina smärtor hade jag så ont på nätterna,i timmar låg jag och plågades. Nu har det kommit tillbaka igen och det har varit fruktansvärt på dagarna. Vart orolig för att nån cysta kanske kommit tillbaka. Så nu idag fick jag en tid och dom gjorde ultraljud och hittade en ny chockladcysta. Operation sa dom. Men han skulle ringa upp mig efter att pratat med han som opererade mig sist och det har han nu gjort och sa att det inte blir någon operation och att jag ska sluta med sista raden på tablettkartan så mensen försvinner.
Vem vet,då kanske jag slipper den förbaskade värken iallafall. Men fyy,hade ju vart bättre med operation så att man hade vetat dom tagit bort en del och så. Men det var tydligen inte bra. Dom kanske hade behövt ta bort äggstockarna,men eftersom jag bara är 21 år så vill man ju inte det. Så hemskt att behöva gå och lägga sig på kvällen och inte veta om dom fruktansvärda smärtorna kommer,om man får sova el inte. Skulle ju höra av mig till dom om det håller i sig:S Det är då inte lätt detta.. Kraam! :) /Jenny

syster A sa...

Vilken dröm! Är du påg med köksmakeover?

Kram

Marie_AOA sa...

Finfint! :) Jag kom också med i dove-kampanjen från buzzador men inte loreal. :)