torsdag 27 augusti 2009

El psycho doktor..

Han är mera psycho än någonsin. Ni som har hängt med var läkaren som jag träffade innan min addison-diagnos allt annat än hjälpsam.
Han har varit på semester i fem veckor och jag har pratat med hans chef flera gånger.
I måndags förmiddag ringde telefonen och vem var det om inte Dr Babra!

Han pratade på som om de fem veckorna inte funnits, undrade hur det var med mig. Han hade ju tänkt på mig hela semestern. (inte funderat på om jag levde eller inte kanske?!)
Han sa att han hade läst på i min journal och sett att jag fått diagnos och hjälp.

Här började han ljuga! (och jag började koka på allvar)

Han säger sig hela tiden ha misstänkt att det kan ha varit addison jag hade! Han säger sig ha reagerat flera gånger på att jag var så solbränd! Han säger att mitt sista prov jag tog samma dag jag åkte in akut var så illa att han HADE TÄNKT ATT SKRIVA EN REMISS!!!

Bra där, jag hade varit DÖD innom några dagar! En remiss, det är så skrattretande att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta.
Är han en riktigt doktor och vet något om addison så borde han veta att vid misstänkt addison sätter man in behandling på en gång.

Han säger att han aldrig har sagt till mig att mina symptom är psykiska, i korta drag så nekar han till allt dumt han någonsin sagt.
Han säger att han har ringt upp mig på eget bevåg nu, han har inte pratat med sin chef, och visste ingenting om att jag var arg på honom och ringt och klagat.
Han kan inte be om ursäkt för något,han säger bara att det är ju "tråkigt om jag missuppfattat honom så".

När jag frågar om alla saker han säger nu står i min journal finns det inga svar att få, varken av doktorn eller av hans chef.
Chefen säger att doktorerna lever med sina patienter dygnet runt, tänker alltid på dem och skriver inte ner allt i journalerna.
Men vad bra! Dr Babra gick på semester, hur skulle nästa doktor som tog över mig kunnat gissa sig till vad han har tänkt?!?

Det är så svårt att beskriva dessa befägda telefonsamtal, att återberätta allt som sagts, men han har ljugit in sig i ett hörn och jag kan bara tänka mig att det är hans prestige som gör det. Eller är han uppriktigt dum och tror på det han säger.
Jag har läst mina journalanteckningar och det enda han har skrivit där om misstänkt sjukdom är magsjuka. Vanlig magsjuka.

Jag har skrivit ut papper och nu ska här anmälas!

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

Det gör du alldeles rätt i! Stå på dig, läkare är människor de med såklart som kan göra fel, men de ska baske mig stå för det också och dra lärdom. Arroganta läkare är farliga läkare.
Kram!!!

syster A sa...

Ja nu JÄVLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Lejonmamman aka bästis A