fredag 29 maj 2009

Helt sjukt!


Vilka viktideal har vi idag? Alla ska vara så pinnsmala så man ser nyckelbenen och gärna vartenda revben med!
Såfort en kändis ( i detta fall, Nicole Kidman)går upp två gram, eller om en tröja eller klänning sitter på ett visst sätt, så spekuleras det om personen är gravid.

Jessica Simpson gick upp runt 8 kilo och såg normal ut men för det hamnade hon på förstasidorna av massa tidningar och en månad senare får man se henne pinnsmal igen!

Det är ju helt galet!
På "Project Runway" ett program jag visserligen gillar som handlar om designers där finalisterna vill ta sig till finalen på årets Fashion Week och visa sina kläder.
De gör en stor grej av att välja modeller som passar deras plagg och alla är viktiga med att bara ta modeller som är "skinny minis". Extremt smala alltså.
Såna modeller som lever på vatten och ett halvt russin per dag!

Jag är stolt över att ha gått ner 21 kilo men jag vill inte gå ner mer. Jag har fortfarande kurvor och är glad för jag och min kropp mår så mycket bättre nu.
Någon skinny mini kommer jag aldrig bli!

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

javisst är det snurrigt.
Jag har ju gått upp över 10 kg pga min sköldkörtel, men jag trivs här, det är den vikt jag borde haft hela tiden så jag stannar gärna kvar på mina 62kg. :)

Maria sa...

det är jobbigt att vara en skinni mini oxå, man kämpar för att gå upp i vikt då man inte vill se ut som ett anorexia fall. jag äter och äter men min höga ämnesomsättning kämpar mot mig. Jaja vi ser alla olika ut och det finns ju så mkt annant här i världen att oroa sig för.